Coaching voor Hooggevoelige Jongeren

Click here to edit subtitle

Mannaz Inspiratie team

Top vrouw Ellen Bosschaerts


Ik ben Ellen. Ik werk sinds 2005 in het gewoon onderwijs. Vooral de laatste jaren heb ik heel veel interesse in ‘alternatieve onderwijsvormen’, zo ben ik eigenlijk bij Mannaz terecht gekomen.


De interesse naar deze ‘alternatieve onderwijsvormen’ is ontstaan doordat ik vaker het gevoel heb dat het huidige onderwijssysteem niet (meer) voldoet aan de kinderen van vandaag (en morgen). Steeds meer en ook steeds jongere kinderen voelen zich niet goed in hun vel, vallen uit, kortom tijd om een andere aanpak toe te passen.


De visie van Mannaz voelt heel juist en goed aan. Ik wil graag mijn schouders graag zetten onder de opbouw van Mannaz Netevalei.


Ik ben verantwoordelijk voor Mannaz Inspiratie. Via coaching sessies en/of workshops laten we de jongeren en hun ouders ervaren hoe we op een andere manier kunnen communiceren door oa gebruik te maken van woord, klank, creatief, natuur en lichaamstaal.

Team

Eva Gysen - ondervoorzitter Mannaz vzw Netevallei

 

Annick Lentacker - Landelijk Coördinator Mannaz


Reeds meer dan 21 jaar werk ik full-time als therapeute. In die tijd heb ik heel wat ervaring opgebouwd in mensen coachen om het maximale uit zichzelf te halen op een leuke en luchtige manier.
Ik heb gewerkt als alternatief en preventief erkend therapeut, vroeger binnen Tremellin Centrum voor Natuurgeneeswijzen en Anyk The Company of Health, meer recent binnen Mannaz vzw en als directrice van de Mannaz School Ertvelde.
De voorbije 15 jaar ben ik mij gaan bijscholen en specialiseren in hooggevoeligheid.

Als hooggevoelige ben ik vooral gefascineerd door de effecten van het "op een verkeerde manier" omgaan met je hooggevoelig zijn. Want dat kan serieuze gevolgen hebben, zowel fysiek als emotioneel.

Ik kijk ik er naar uit om samen met jou op weg te gaan, zodat ook jij je hooggevoeligheid echt ervaart als een bijzondere gave, iets om trots op te zijn. Iets wat er voor zorgt dat jouw  leven bijzonder en speciaal wordt.  Ik werk als invaller en ondersteuner binnen het Netevallei team.